Easypell

Easypell er et 100 % selvrensende pillefyr i god kvalitet. Easypell kan give en mere billig opvarmning set i forhold til olie og gasfyr men det er også en effektiv opvarmning. Fyret har en høj driftssikkerhed og det er spækket med moderne og gennemprøvet teknologi produceret af Østrigske ÖkoFEN. Automatisk daglig rens med fuldautomatisk system til rensning af varmeudveksler betyder, at der ikke er nogen manuel rengøring nødvendig. En permanent høj virkningsgrad minimerer træpilleforbruget til et absolut minimum. Det er en fordel for både miljø og varmeøkonomi, at fyret har en høj konstant virkningsgrad. Udgifterne til opvarmning af boligen samt til at opvarme det varme vand er en meget stor post på det årlige forbrug for en almindelig husstand. Med Easypell kan denne udgift reduceres. Vi hjælper gerne med at beregne hvor stor en besparelse der er mulig i dit / jeres tilfælde. 

 

Fordele ved Easypell

 • Fuldautomatisk varmesystem
 • Selvrensende
 • Automatisk tænding og brændselsdiagnosesystem
 • Fuldautomatisk varmeveksler rens
 • Konstant overvågning af afbrændingen sikrer optimal drift uanset vejrforhold
 • Meget nem betjening
 • Ingen justering eller kalibrering / Automatisk brændselsdiagnose system
 • Recirkulerende brændersystem
 • Billig opvarmning / Lavt forbrug
 • Driftssikker
 • Kompakt design
 • Støjsvag

 

Opvarmning med fuldautomatisk varmesystem

Easypell er en fuldstændig fuldautomatisk centralvarmekedel der opvarmes ved hjælp af træpiller. Der er intet dagligt vedligehold eller rens og der skal kun tømmes aske et par gange om året. Resten klarer pillefyret helt automatisk og uden besvær. Der skal selvfølgelig fyldes træpiller på, men også dette kan automatiseres. Easypell er både støjsvag og meget kompakt og egner sig derfor også til f.eks. til en-families boliger, hvor der ikke er meget plads. Det fylder ikke mere end et oliefyr. Det er bare en langt billigere og mere miljøvenlig opvarmning end ved olie. Easypell er produceret af Østrigske ÖkoFEN, som har solgt mere end 70.000 pillefyr med denne gennemprøvede teknik. Derfor kan man forvente en driftssikker meget stabil og god opvarmning mange år frem i tiden. Easypell pillefyr opvarmes ved hjælp af træpiller, som er en billig opvarmning sammenlignet med el, gas og olie. Træpiller har også den store fordel, at de i mange år har været meget prisstabile i forhold til el, olie og gas, som kan være meget svingene. Det skal dog lige nævnes, at da der udbrød krig i Ukraine, steg prisen betragteligt men efterfølgende stabiliserede den sig igen. Generelt set har træpiller i mange år være prisstabile. Easypell pillefyr har en meget lav udledning og kedlerne lever op til EN 303-5 standard og tilsvarende med ECO Design ERP. Der er stort set ingen vedligeholdelse blot anbefales et årligt eftersyn og rens. Der er en meget rummelig askeskuffe som skal tømmes for hver 1-2 tons træpiller.

Mål og Data

SPAR PENGE MED ÖKOFEN TRÆPILLEFYR

ÖkoFEN træpillefyr kan halvere din varmeregning. Topmoderne, selvkørende, fuldautomatisk og kun et enkelt årligt service. Hedestoker er blevet importør og forhandler af ÖkoFEN pillefyr i Danmark – Et pillefyr der er så let at have, at du ikke opdager, at du har et pillefyr!

hedestoker