Kondenserende

ÖkoFEN har over 15 års erfaring med at lave kondenserende pillefyr og var de første i verden til at præsentere denne helt nye type af pillefyr. Med teknologien fulgte en kæmpe besparelse for forbrugeren, da effektiviteten af pillefyret blev væsentligt forbedret. I dag står de kondenserende kedler for over halvdelen af ÖkoFENs salg og har derfor i høj grad vist sit værd. 

Teknologien har bestemt ikke stået stille siden, men grundlæggende er det stadig den samme teknik, som bliver brugt i kedlerne i dag og med de erfaringer, som man har gjort sig, har det været muligt at forbedre teknologien til at være en gennemtestet og gjort ÖkoFENs pillefyr til nogle meget populære modeller. 

Foruden selve teknologien i ÖkoFEN udmærker de sig også ved, at de kan levere ydelser til både det almindelige parcelhus og til de rigtig store bygninger. Ydelsesevnen på kondenserende pillefyr ligger i intervallet 6 - 512 kW

De kondenserende pillefyr findes i følgende modeller

 

 

 

SPAR PENGE MED ÖKOFEN TRÆPILLEFYR

ÖkoFEN træpillefyr kan halvere din varmeregning. Topmoderne, selvkørende, fuldautomatisk og kun et enkelt årligt service. Hedestoker er blevet importør og forhandler af ÖkoFEN pillefyr i Danmark – Et pillefyr der er så let at have, at du ikke opdager, at du har et pillefyr!

hedestoker