Air pillefyr

ÖkoFEN pillefyr kommer også en air model - varmluftspillefyr

ÖkoFENs varmtluftssystem er beregnet til de situationer, hvor der ikke er et vandbåret varmesystem tilgængeligt. Det kunne fx være i værkstedet, men med en varmekapasitet på helt op til 30 kW, så kan varmtluftsfyret også stå for opvarmningen af mindre lagerhaller. Pillefyret er monteret med 4 lavenergi ventilatorer, som fordeler varmen rundt i rummet og samtidig sikrer et meget lavt strømforbrug.

Den gennemtestede teknologi fra Pellematic er monteret i dette fyr og det sikrer dig en ren og effektiv forbrændig og derfor kan dette pillefyr holde en effektivitetsgrad på helt op til 93.8 %

 

ÖkoFEN varmluftsfyret giver dig alle fordelene fra pillefyret med simpel opvarmning uden en masse vedligeholdelse. Dette pillefyr er lige så vedligeholdelsesfrit, som de andre modeller og så slipper (og sparer) du desuden for en større installation, da det ikke skal kobles til det vandbårne system. Pelllematic Air er fuldautomatisk og bliver fodret direkte fra siloen uden din indblandig og hvis du vil foretage justering, så kan dette evt. gøres bekvemt og remote fra en app.

Pellematic Air fås også med manuel påfyldning og med komfort askeskuffe. 

Maxi side view

SPAR PENGE MED ÖKOFEN TRÆPILLEFYR

ÖkoFEN træpillefyr kan halvere din varmeregning. Topmoderne, selvkørende, fuldautomatisk og kun et enkelt årligt service. Hedestoker er blevet importør og forhandler af ÖkoFEN pillefyr i Danmark – Et pillefyr der er så let at have, at du ikke opdager, at du har et pillefyr!

hedestoker