ÖkoFEN er en familiedrevet virksomhed

ÖkoFEN er Europas specialist i pillefyr og de er en af de absolut førende indenfor udvikling af topmoderne varmesystemer til træpiller. De har høstet en kæmpe international anerkendelse indenfor deres udvikling og produktion af pillefyr. Ved at specialisere sig og blive en af de bedste indenfor udvikling og produktion af træpillefyr, kan den familiedrevet virksomhed i dag stolt sige, at de har installeret mere end 90.000 varmesystemer. ÖkoFEN er banebrydende indenfor udvikling af topmoderne teknologi til effektive varmesystem og de leverer gode, stabile og økonomiske varmesystemer til mere end 17 forskellige lande pt.

En af ÖkoFEN’s visioner er, at de vil være banebrydende indenfor deres felt, men samtidig vil de også være med til at udvikle varmesystemer der tager mere hensyn til miljøet. Og værdierne betyder meget for virksomheden og er drivkraften bag det hele. Kvaliteten og levetiden på deres varmesystemer er særdeles høj og de er i dag absolut nyskabende indenfor udviklingen af fuldautomatiske træpillekedler med høj virkningsgrad og en brugervenlighed der er helt i særklasse. Siden ÖkoFEN blev etableret d. 27. oktober 1989 har de været med til at reducere CO2 udledningen med mere end 6,5 millioner tons*

*Kilde. https://www.oekofen.com/en-gb/pellet-heating/

I dag producerer ÖkoFEN udelukkende varmesystemer til træpiller samt udvikler og videreudvikler de hele tiden mere tilpasningsdygtige og mere selvkørende pillefyr. Deres kedler er nemme at tilpasse og fleksibiliteten er stor. Alle deres pillefyr er gennemtestet fra fabrikken og leveres Plug and Heat Ready.

For mere information omkring den banebrydende teknologi der ligger til grund for ÖkoFENs store succes, så klik ind og læse mere omkring de enkelte produkter. 

SPAR PENGE MED ÖKOFEN TRÆPILLEFYR

ÖkoFEN træpillefyr kan halvere din varmeregning. Topmoderne, selvkørende, fuldautomatisk og kun et enkelt årligt service. Hedestoker er blevet importør og forhandler af ÖkoFEN pillefyr i Danmark – Et pillefyr der er så let at have, at du ikke opdager, at du har et pillefyr!

hedestoker