Pillefyr

Her kan du se udvalget af ÖkoFEN pillefyr, som kan købes på det danske marked. Du kan finde forhandlere af ÖkoFEN i topmenuen.

Pellematic

Pellematic Maxi

Pellematic Compact

Easypell

 

ÖkoFEN Pillefyr

 

ÖkoFEN pillefyr fra den østrigske producent er nogle af de bedste pillefyr du kan få samt nogle af de mest selvkørende træpillefyr der findes på markedet. Kvaliteten er virkelig høj og de effektive pillefyr har rigtig mange fordele. De er fuldautomatiske, økonomiske og giver dig det meget behagelige indeklima. Med alt lige fra fleksibel kerneydelse til automatisk rens er ÖkoFEN noget af det bedste der findes på markedet i dag indenfor pillefyr.

 

Fordele ved et ÖkoFEN pillefyr

De topmoderne og fuldautomatiske pillefyr er opbygget med et 3-delt ECO-System.

  • ECO system Brændkammersensor
  • ECO system Overvågning af undertryk
  • ECO system Multisegment brændertallerken

Fuldautomatisk og selvkørende varmesystem med automatisk tænding, modulering af effekten samt med en daglig automatiseret rengøring. Det betyder for dig, at det ikke er nødvendigt at foretage rengøring dagligt. Med automatisk rensesystem og en altid optimal forbrændingsteknik forbliver virkningsgraden på et meget stabilt og konstant højt niveau. Teknikken bag ÖkoFENs effektive og fuldautomatiske pillefyr betyder, at du ikke skal passe og pleje dit pillefyr som ved andre lidt ældre modeller. Dette fungere mere som et oliefyr, men hvor man bare skal huske at fylde træpiller på. Alt andet er automatisk. Askeskuffen er stor og med den gode forbrænding, er der ikke meget aske. Derfor behøver man kun at tømme beholderen ved hvert 1-2 tons afbrændte træpiller.

Producenten står bag flere fuldautomatiske pillefyr og her må både Pellematic, Pellematic Compact samt Easypell fremhæves. Hedestoker er officielt forhandler og importør af ÖkoFEN og rådgiver meget gerne omkring fordelene ved de forskellige modeller. Hedestoker har mange års erfaring og kan hjælpe dig med at vælge det rigtige pillefyr til dit hus, men de har også erfaring med at bygge de helt store kaskadeløsninger, hvis du har brug for en god, økonomisk og solid varmekilde til din virksomhed eller institution. Du kan læse meget mere om de enkelte modeller ved at klikke dig ind på produkterne. Uanset om du mangler en varmekilde til dit almindelig parcelhus eller om du skal varme større bygninger op, så har ÖkoFEN en løsning til dit behov med deres moderne teknologi og brugervenlighed. Din varmeøkonomi kan forbedres markant. Levetiden på et ÖkoFEN pillefyr er god og kvaliteten er høj. Der gives 5 års garanti på ÖkoFEN

 

Garanti på pillefyr

Der medfølger altid 5 års garanti på et ÖkoFEN pillefyr, som monteres og serviceres af en autoriseret forhandler. 5 års garanti giver dig som forbruger en god sikkerhed i, at kvaliteten af ÖkoFEN rent faktisk også er så god, som der loves. Denne garanti er unik for ÖkoFEN, men den kan gives fordi, at pillefyret er lavet af de gode materialer og med en meget holdbar teknik der gør, at fyret drifter optimalt og sikrer dig som forbruger, at du har et pillefyr i lang tid.

SPAR PENGE MED ÖKOFEN TRÆPILLEFYR

ÖkoFEN træpillefyr kan halvere din varmeregning. Topmoderne, selvkørende, fuldautomatisk og kun et enkelt årligt service. Hedestoker er blevet importør og forhandler af ÖkoFEN pillefyr i Danmark – Et pillefyr der er så let at have, at du ikke opdager, at du har et pillefyr!

hedestoker