Pellematic

Pellematic Fuldautomatisk Pillefyr

Pellematic fuldautomatisk træpillefyr med virkelig mange fordele. Pellematic er et fuldautomatiske varmesystem med automatisk daglig rengøring, en høj virkningsgrad og lav vedligeholdelse. Pellematic er produceret af Østrigske ÖkoFEN, som har flere internationale miljøpriser bag sig og som selv siger, at de producerer pillefyr af høj kvalitet og med omtanke for miljøet. Pellematic Pillefyr er ingen undtagelse.

 

Fordele ved Pellematic

  • Fuldautomatisk træpillefyr
  • Automatiske daglig rengøring
  • ECO System
  • Billigere opvarmning
  • Pelletronic Touch Smart varmestyring
  • Kan udvides med solvarme
  • Lav vedligeholdelse
  • Hurtig og nem installation

 

Fuldautomatisk varmesystem med fleksibel ydelse

Topmoderne træpillefyr fra ÖkoFEN med topmoderne varmeteknik, som er meget energibesparende. Med automatisk tilpasning af ydelsen og automatisk daglig rens,- kan du spare både penge årligt på dit varmebudget samt have et træpillefyr der ikke skal passes i hverdagen. Dette fuldautomatiske Pellematic er faktisk lige så let at have, som et oliefyr. Man skal selvfølgelig huske at fylde træpiller på, men det er også muligt at tilvælge en mere fleksibel løsning, som kan klare dette for dig. 

 

ÖkoFEN Pellematic - det populære valg

ÖkoFEN Pellematic så første gang dagens lys tilbage i 1997 og var dengang absolut banebrydende indenfor pillefyr. I dag er det stadig et af de pillefyr, som et langt højere nivau indenfor teknologi - men det betyder bestemt ikke, at det er en uafprøvet teknologi. Det har rigtig mange år på bagen og med løbende småjusteringer, så er det bare blevet endnu bedre og en løsning og er solgt i over 50.000 eksemplarer igennem årene. 

 

Mål og Data

SPAR PENGE MED ÖKOFEN TRÆPILLEFYR

ÖkoFEN træpillefyr kan halvere din varmeregning. Topmoderne, selvkørende, fuldautomatisk og kun et enkelt årligt service. Hedestoker er blevet importør og forhandler af ÖkoFEN pillefyr i Danmark – Et pillefyr der er så let at have, at du ikke opdager, at du har et pillefyr!

hedestoker